Autoschade Schepenwijk Autoschade Schepenwijk Autoschade Schepenwijk Autoschade Schepenwijk Autoschade Schepenwijk Autoschade Schepenwijk

Klantreacties over Autoschade Schepenwijk

 • Met grote dank rijden we nu weer heel netjes in het rond met onze Opel Kadett E. Deze heeft een Spotrepair behandeling gehad.Moest zelf zoeken naar de deukjes die er in zaten ,maar die nu weg zijn.
  De Volvo ziet er ook weer top uit,de motorkap laten spuiten (steenslag) en het rechterspatbord laten spuiten.Deze is vervangen omdat de oude zware roest had.
  Kortom,we zijn zeer tevreden met het werk en de service.Een aanrader voor iedereen en dat zal ik ook doen!
 • Bijzonder goede service, en bedankt voor het meedenken!
 • Na een vervelende schade waar ik zelf niets aan kon doen is alles netjes geregeld door jullie. Kreeg Gratis een vervangende auto mee en alles werd geregeld met de verzekering.
  Ook kreeg ik mijn auto weer geheel schoongemaakt terug.
  Team Autoschade Schepenwijk nogmaals bedankt.
 • Mijn Auto is weer top! Na een vervelend ongelukje, bij jullie fijn geholpen.
  Auto is snel en goed hersteld voor een prima prijs.
  Alles volgens afspraak gegaan en kreeg mijn auto weer geheel schoongemaakt terug, dit was een aangename verrassing!
  Bedankt voor de service
 • Hallo Bas en collega's! De Seat is goed gelukt!
  Van binnen is alles netjes gespoten en er is nergens meer wat van het blauwe de zien! Op dit moment zijn we de auto weer aan het opbouwen zodat hij half maart de racebaan weer op kan. Bedankt voor de prettige samenwerking en fijn dat de auto zo snel klaar was!
 • Ik wilde nog even een compliment geven voor het afwikkelen en repartie van de schade. De reparatie is echt perfect uitgevoerd. Ik zie geen verschil mbt de originele staat. Helemaal top bedankt!!!
 • Ook nu heeft Autoschade Schepenwijk weer kwalitatief goed de schade afgehandeld. Bedankt voor jullie vakwerk!

Heeft u ook een goede ervaring gehad bij Autoschade Schepenwijk en wilt u die graag delen? Gebruik dan ons contactformulier of stuur deze dan naar ons via: info@autoschadeschepenwijk.nl